Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدتقي صمدي در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادي پارسینه در مورد وضعیت عملکرد سال مالی 1396 بانک ملت اظهارداشت: همانگونه که در صورت های مالی حسابرسی شده سال مالی منتهی به 29 اسفندماه 1396 افشا شده است ، سود خالص بانک( شرکت اصلی) 5.490 میلیارد ریال و سود خالص تلفیقی بالغ بر 8.208 میلیارد ریال است. این در حالی است که طبق بند 8 گزارش حسابرس مستقل و بازرس قانونی و با توجه به نظر بانک مرکزی ج.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ا.ا مبلغ 24.630 میلیارد ریال از سود تسعیر ارز در در مقطع مورد رسیدگی قابل شناسایی بوده که از مبلغ مزبور مبلغ 576ر18 میلیارد ریال مربوط به سود تسعیر سال 1396 می باشد . لذا در صورتی که این سود تسعیر در صورت سود و زیان سال 1396 شناسایی می شد ، سود خالص بانک از 5.490 میلیارد ریال به چیزی حدود 24.066 میلیارد ریال افزایش می یافت. با این حساب در صورت اعمال این مورد، زیان انباشته بانک از 13.247 میلیارد ریال به سود انباشته 10.819 میلیاردی تغییر می یافت که این عملکرد، تفاوت چشمگیری با آنچه هم اکنون در صورت های مالی سال 1396 منعکس شده ، دارد.

وی ادامه داد : لازم به ذکر است ، علت عدم شناسایی سود تسعیر مذکور در سال 1396، اختلاف دیدگاه بانک مرکزی ج.ا.ا به عنوان نهاد ناظر و صادر کننده مجوز مجامع بانکها با سازمان حسابرسی بود.

مدير امور مالي بانك ملت در ارتباط با دستاوردهای سال 1397 بانک ملت مطرح کرد: با توجه به بارگذاری اطلاعات صورت های مالی سه ماهه بانک ملت و تحقق سود هر سهم 75 ریالی ، حاکی از خبرهایی خوشی برای سهامداران است. این در حالی است که این عدد برای سه ماهه مشابه سال قبل 12 ریال بوده است . این یعنی بیش از 500 درصد رشد ! که این خود خبر بسیار جذابی برای سهامداران محترم است. وی ادامه داد: در بعد هدف کلان تجهیز بهینه منابع ، بانک ملت توانسته است ضمن حفظ سهم از بازار منابع خود ، قیمت تمام شده بهره ای پول را به 45/12 درصد کاهش دهد. این در حالی است که قیمت تمام شده بهره ای پول در پایان سال 1395 حدود 03/15 درصد و در پایان سال 1396 به میزان 72/13 درصد بوده است. این عملکرد در کل نظام بانکی کشور مثال زدنی است و روند سنواتی بیانگر بهبود عملکرد بانک در این حوزه می باشد که بالتبع افزایش حاشیه سود بانک را بدنبال خواهد داشت .

صمدی ضمن اشاره به این موضوع که بانک در سال جاری توان خود را بر فروش املاک مازاد و سهام غیر بانکی متمرکز نموده است، افزود: تا کنون توفیقات خوبی در این زمینه در بانک و 3 شرکت هولدینگ زیر مجموعه حاصل شده است که نتایج این موفقیت ها به ویژه فروش پروژه های ساختمانی عظیم ، اثرات بسیار مثبتی بر صورت های مالی سال جاری خواهد داشت و مطمئنم از این نتایج سهامداران محترم خوشحال خواهند شد لازم به ذکر می باشد سود ناشی از فروش اخیر الذکر در عملکرد سه ماهه منعکس نبوده ، علاوه بر آنکه آزادسازی منابع بانک در فروشهای انجام شده ، باعث افزایش توان وام دهی بانک و بالتبع افزایش سود آوری بانک را بدنبال خواهد داشت .

وی در پایان تاکید کرد : در مجموع بررسی شرایط درونی و عوامل محیطی بانک، بیانگر ظرفیت های بالقوه ایی برای افزایش سودآوری بانک در آینده است.

 

منبع: پارسینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۹۱۸۶۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولویت مجلس خدمتگزاری به بخش مالی اقتصاد باشد

به گزارش خبرگزاری مهر، پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگان دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.

حجت الاسلام جواد عبادی از حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو به پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» در دور دوم انتخابات پیوست. متن گفت‌وگوی وی با خبرگزاری مهر را در ادامه می‌خوانید:

مهم‌ترین موضوعی که با توجه به حوزه تخصصی شما باید بیشتر در مجلس آینده مورد توجه قرار بگیرد، چیست؟

مسائل اقتصادی کشور متأثر از بازار مالی شامل بانک، بورس و بیمه است که در علم اقتصاد کار ویژه تعریف شده و حکمرانی اقتصادی اجازه نمی‌دهد از این کار ویژه خارج شوند و آن هم شامل تأمین نقدینگی و پوشش ریسک بخش واقعی اقتصاد است، کشورهایی که بخش مالی را کنترل کرده‌اند، به رشد رسیده‌اند.

متأسفانه در کشور ما بخش مالی از کار ویژه خارج شده است و اولویت مجلس دوازدهم باید تنظیم کار ویژه در خدمتگزاری به بخش مالی اقتصاد باشد.

اولویت شما در مجلس آینده برای حضور در کدام کمیسیون خواهد بود؟

کمیسیون اقتصادی برای من بسیار مهم است و باتوجه به وضعیت اقتصادی کشورمان نیز این کمیسیون اهمیت بالایی دارد.

مهمترین چالش استان را چه می‌دانید و برای حل آنچه راه‌کاری دارید؟

براساس آمار و ارقام موجود آذربایجان شرقی از استان‌های مهم اقتصادی است چراکه در سنجش اقتصادی استان‌ها به ظرفیت‌هایی شامل صنعت، کشاورزی، دامداری، جاذبه‌های گردشگری، ظرفیت ترانزیتی، اقلیم آب و هوایی و پیشینه اقتصادی توجه می‌کنیم و در مقایسه با سایر استان‌ها، استان ما یک سر و گردن بالاتر است، اما در این خصوص که باتوجه به مدیریت استانی و قانون گذاری در مجلس تا چه اندازه این ظرفیت‌ها بالفعل شده‌اند وضعیت مطلوبی مشاهده نمی‌شود.

البته صرفاً از اقتصاد استانی صحبت نمی‌کنیم، اگر بخواهیم اقتصاد ایران جهش یابد، قطعاً یکی از گزینه‌ها روشن شدن ظرفیت خاموش اقتصادی آذربایجان شرقی است؛ به عبارتی اقتصاد استان رونق یابد، در رونق اقتصادی کشور مؤثر بوده و بر اقتصاد ایران تأثیر می‌گذارد.

آذربایجان شرقی سرشار از معادن است، ۵۳ درصد معادن مس کشور متعلق به استان ماست و این یک ظرفیت بزرگ بوده و باتوجه به نگاه ملی و استانی درآمدزایی بزرگی برای استان ایجاد می‌کند، اما لازمه آن مدیریت و قانون گذاری صحیح است.

اگر نمایندگان مجلس در این زمینه در قانون گذاری و اجرای آن هم جهت و همدل بوده و مدیریت استانی و شرکت مس بهینه کار کنند، زنجیره ارزش مس آذربایجان رونق می‌یابد.

تنش آبی یکی از چالش‌های جدی آذربایجان شرقی است، در این خصوص نیز نظرتان چیست؟

بخشی از تنش آب به مدیریت آن مربوط است، البته در مقاطع مختلفی با کمبود آب مواجه هستیم اما مدیریت آن مهم است به عنوان مثال در نیروگاه تبریز به دلیل اینکه از تکنولوژی جدید استفاده نشده مصرف آب بیشترین سهم را دارد پس باید فکری کرد یا توجه کرد سیستم آبرسانی ما آیا واقعاً بهینه از آب استفاده می‌کند یا نه؟ یا تغییری در الگوی کشت محصولات کشاورزی ایجاد کرده‌ایم؟

همه این موارد به مدیریت منابع آب وابسته بوده و باید در این زمینه از ظرفیت‌های علمی و دانش بنیان استفاده کرد همچنین بحث کمربند آبی که مطرح است، اگر تکمیل شود، حداقل در زمینه آب شرب بت مشکل مواجه نمی‌شویم.

در حوزه آبریزی دریاچه که روستاهای اطراف آن بوده، این موضوع مطرح است که با مشاغل کم هزینه و کوچک مقیاس به معیشت آنها کمک کنیم، علاوه‌بر آن سیستم آبرسانی حوزه‌های آبریزی زمین‌های کشاورزی ارتقا یافته و در کشت زمین‌ها از لوله کشی استفاده شود تا پرتی نباشد.

کد خبر 6082968

دیگر خبرها

  • بانک سرمایه افزایش سرمایه میدهد
  • اعلام نتیجه اولین حراج اوراق مالی اسلامی دولتی و برگزاری حراج دوم در سال ۱۴۰۳
  • اولویت مجلس خدمتگزاری به بخش مالی اقتصاد باشد
  • ایجاد حساب واحد خزانه باعث افزایش شفافیت مالی می‌شود
  • پرداخت تسهیلات ۸ هزار پرونده طرح نهضت ملی مسکن قم
  • تسهیلات ۸ هزار پرونده طرح نهضت ملی مسکن قم پرداخت شده است
  • تعارض منافع مصوبه افزایش ظرفیت پزشکی وجود دارد؟
  • چرا بانک‌ها از پرداخت تسهیلات مسکن طفره می‌روند؟/ فرار بانک ها از تله وام مسکن
  • بازبینی مصوبه افزایش ۲۰ درصدی ظرفیت پزشکی شورایعالی انقلاب فرهنگی
  • برات سپامی به تأمین مالی کسب‌و‌کار‌ها کمک می‌کند